“Kraakverse producten zal ik met veel zorg en passie naar een hoger niveau tillen, en uw smaakpapillen zullen uitgedaagd worden!
Mijn vrouw zal u ook weten te verrassen met haar glimlach en persoonlijk ontvangst waardoor u zich meteen welkom voelt. Haar stokpaardje is tevens het zorgvuldig selecteren van bijpassende wijnen bij elke nieuwe menu.”
Wouter Sels, Chef
Degustatiemenu
3 december - 31 januari
voorgerecht
makreel
knolselder / venkel & wakame / kimchi / cheddar / shimeji
tussengerecht 1
corvina
bloemkool / palmhart / gohan desuyu / nori / zuurkool
tussengerecht 2
Japanse burger
eekhoorntjesbrood / veenbes / katsuoboshi - koffie / umeboshi
hoofdgerecht
hert
mais / ponzu / merg & truffel / miso & tijm
kaas *
Van Tricht kazen
assortiment van de kaasmeester
nagerecht
mandarijn
roze peper / speculaas / marsepein / gluhwein
______________________
5-gangen menu 85€ ~ wijnarrangement 36€
* 6-gangen menu 95€ ~ wijnarrangement 45€
kaas ipv dessert 7€
Een aanpassing of wijziging aan het menu zal resulteren in een klein supplement.
Aanpassing van vlees naar vis kan eventueel voorzien worden (dit zal volgens de dagprijs resulteren in een supplement), verdere aanpassingen aan het menu zijn helaas niet mogelijk. Aangezien wij met vele oosterse producten werken zoals bouillons en specifieke azijnen waarin vis en vlees verwerkt is, (deze bepalen tevens de smaak van onze keuken) kunnen wij helaas geen vegetarisch alternatief voorzien.
Dank voor uw begrip.
“We betreden dit huiskamerrestaurant letterlijk via de keuken waar chef Wouter Sels werkzaam is. In de vroegere woonkamer hebben zetels en televisie plaatsgemaakt voor gastentafels. Hij verwent zijn gasten zowel met leuke amuses als verfijnde gerechten. Beide worden gekenmerkt door intense smaken met duidelijke oosterse, veelal Japanse, invloeden. Gegrilde beenham is vergezeld van krokante witte asperge, courgettegel en afgewerkt met xeresazijn met ponzu en schuim van gember. Crumble van madrascurrry en aspergecrème worden in een apart potje geserveerd en zorgen voor een mooi evenwicht in dit koud voorgerecht. Rosé gebakken filet van duif combineert de chef met krokante groene asperge, gestoomde bimi op crumble van amandelen en schuim van zeesla. Deze keuken verdient een hogere waardering.”
— Gault & Millau, 14/20