Degustatiemenu
2 oktober - 30 november
voorgerecht
ombervis
rammenas / gerookte paling / knolselder / zeewier / gerookte soja
tussengerecht 1
tonijn tataki
miso / mais / furikake / dashi & truffel
tussengerecht 2
pollak
eekhoorntjesbrood / beurre noisette / zoethout / ramen ei
hoofdgerecht
fazant
bataat / karamel / hazelnoot / kokos & pindakaas / sukiyaki
kaas *
Van Tricht kazen
assortiment van de kaasmeester
nagerecht
banaan
kokos / gember / pandan
______________________
5-gangen menu 79€ ~ wijnarrangement 32€
* 6-gangen menu 89€ ~ wijnarrangement 40€
kaas ipv dessert 5€
Een aanpassing of wijziging aan het menu zal resulteren in een klein supplement.
Aanpassing van vlees naar vis kan eventueel voorzien worden (dit zal volgens de dagprijs resulteren in een supplement), verdere aanpassingen aan het menu zijn helaas niet mogelijk. Aangezien wij met vele oosterse producten werken zoals bouillons en specifieke azijnen waarin vis en vlees verwerkt is, (deze bepalen tevens de smaak van onze keuken) kunnen wij helaas geen vegetarisch alternatief voorzien.
Dank voor uw begrip.